Friday

Daily menu is only in Slovak version

PFD_5481 - kópia.jpg
Wedding menu Enchanter

Wedding menu Enchanter

 

Cena balíka : 55€ / 1 osoba

 

****

3 Svadobné dary hotela GOLDEN ROYAL

Apartmán pre mladomanželov počas svadobnej noci s poukazom pre dve osoby do Indických Ájurvédskych kúpeľov

 

Tradičné privítanie  mladomanželov

Slávnostný prípitok

Rozbíjanie taniera a zametanie črepín

 

Tradičný redový tanec

Pre Vašich hostí pripravíme občerstvenie:

Slovenská pálenka + cupcakes

 

****

 

1. Svadobný chod

 

Aperitív

0,1l Martini Bianco s citrónom

0,1l Suché Martini s olivou

0,1l Hubert  De Luxe s jahodou alebo so žltým melónom

0,1l Prosecco s granátovým jablkom

0,1l Campari s pomarančovým džúsom

 

Nealko nápoje bez starostí 5€ / 1 osoba

Počas celej svadobnej hostiny Vám náš personál servíruje nealko nápoje

(minerálna voda s citrónom, nesýtená voda s limetou a mätou, nealko ochutené...)

 

Predjedlo

80g Kačací rilettes s pomarančovým chutney

80g Údedné kačacie prsia s cuketovým závinom plnený rataouille zeleninou zdobené mrkvovým pyré

80g  Divinová paštéta s vínnym želé a brusnicovou marmeládou

120g Talianska šunka so žltým melónom a medovo-balzamikovým dresingom

120g Kuracie filé na rukolovo-špargľovom šaláte s francúzskym dresingom

 

Polievka

0,4l  Slávnostná slepačia s domácimi rezancami, plnkou, mäsom a zeleninou

0,4l  Hovädzia consommé s mäsovými taštičkami a zeleninou

0,4l  Tekvicový krém s chilli a pistáciami

 

Hlavné jedlo

210g  Tri druhy pečených mias - kuracie zapečené s brokolicou a syrom, bravčová panenka plnená talianskou šunkou a hovädzia sviečkovica zapečená husacou pečeňou na omáčke demi-glás servírované

s plneným zemiakom s paradajkovým šalátom a dusenou ryžou

 

180g Konfitované kačacie prsia s medovou kôrkou a sezamom na chutney z granátového jablka, zemiakové krokety a ryža

 

200g Bravčový Chateaubriand na grilovaných cuketách s dubákmi a koňakovým prelivom, varený zemiak plnený raratouille zeleninou, ryža

 

150g Morčacie prsia plnené špargľou, šunkou a syrom na omáčke z višní a griotky, ryža, zemiakové valčekové kroketky

 


Káva

Presso s mliekom

 

2. Svadobný chod - kombinácia studeného a teplého bufetu

 

Studený bufet

 

300g  Miešané misy so syrovými a mäsovými špecialitami, so zeleninou a pečivom:

30g  Syrová roláda s hroznom a orechmi

30g  Syrová roláda so šunkou a olivami

40g  Šunkovo-penová roláda

50g  Kuracia roláda so špargľou

50g  Kuracia roláda s brokolicou a mrkvou

50g Paštéta pečená v lístkovom ceste

50g  Debrecínska bravčová pečienka plnená klobásou

50g  Bravčová galantína plnená špenátom a hlivou

50g  Hovädzia roláda plnená avokádom a syrom

50g  Plnené vajíčka so žĺtkovou fášou

60g  Plnené paradajky so šunkovou penou

ovocná výzdoba, zeleninová výzdoba, pečivo

 

Šaláty

 

250g  Grécky šalát

250g Mix farebných listov s filetovanými pomarančmi, vlašskými orechmi a kúskami kuracieho mäsa

 

 

Teplý bufet

 

150g  Jelenie ragú na víne, 200g slaninovo-žemľové knedlíčky

150g Grilovaný losos s čerstvým špenátom, citrónovým prelivom, anglická zelenina

80g  Koktailové kuracie rezne vyprážané v cestíčku

80g  Koktailové bravčové rezne vyprážané v trojobale

200g zemiakový šalát

250g  Plnené kapustné holúbky

300g  Domáce spišské pirohy