Piatok

0,4l Slepačí vývar s koreňovou zeleninou, mäsom a domácimi rezancami /1,3,9

0,4l Polievka dennej ponuky

 

340g DOMÁCE TRHANCE S BAZALKOVOU OMÁČKOU, cuketou a čerstvým špenátom /1,3,7 .... 9€

PFD_5484 - kópia.jpg

Svadobné menu Amour

 

Cena balíka : 68 € / 1 osoba

 

****

3 Svadobné dary hotela GOLDEN ROYAL

Apartmán pre mladomanželov počas svadobnej noci s poukazom pre dve osoby do Indických Ájurvédskych kúpeľov

 

Tradičné privítanie  mladomanželov

Slávnostný prípitok

Rozbíjanie taniera a zametanie črepín

 

Tradičný redový tanec

Pre Vašich hostí pripravíme občerstvenie:

Slovenská pálenka + cupcakes

 

****

 

1. Svadobný chod

 

Aperitív

0,1l  Prosecco s jahodou alebo so žltým melónom

0,1l  Suché Martini s olivou

0,1l  Hubert De Luxe s granátovým jablkom

0,1l Prosecco s granátovým jablkom

0,1l Campari s pomarančovým džúsom

 

Nealko nápoje bez starostí 5€ / 1 osoba

Počas celej svadobnej hostiny Vám náš personál servíruje nealko nápoje

(minerálna voda s citrónom, nesýtená voda s limetou a mätou, nealko ochutené...)

 

Predjedlo

80g Údené kačacie prsia s cuketovým závinom plnený ratotouille zeleninou s mrkvovým pyré

80g Parfait z husacej pečene s tokajským želé a brusnicovým chutney

80g Divinová paštéta v sézamovej kruste na rímskom šaláte so šípkovou zálievkou

70g Sušená sviečkovica so sardelovým maslom a kráľovským kapary

 

Polievka

0,4l  Slávnostná slepačia s domácimi rezancami, plnkou, mäsom a zeleninou

0,4l  Tekvicový krém s chilli a pistáciami

0,4l  Bažantia s brandy a s domácimi cestovinami

 

Hlavné jedlo

210g  Tanier kráľovnej Anny- kuracie prsia ovinuté šalviou a slaninkou, bravčová panenka obalená v slnečnicových semiačkach a hovädzia sviečkovica zapečená s avokádovým pyré na jemnej krémovej omáčke s valčekovými kroketami a dusenou ryžou

210g Hovädzia sviečkovica prekladaná husacou pečeňou foiegras na calvadosovej omáčke, zemiaky Anna

200g Teľací chrbát s bylinkovo-maslovým prelivom, zemiakové medailónky so "stohom" zelenej špargle

 

Zákusky

4 kusy / osoba


Káva

Presso s mliekom

 

2. Svadobný chod

150g  Kuracie prsia vyprážané v mandľových lupienkach na omáčke z čerstvých pomarančov, servírované s gratinovanými zemiakmi

150g  Bravčový Cordon Bleu s restovanými šampiňónmi, servírované s lámanymi zemiakmi s olivami

220g  Plnené kuracie stehno z vidieckej hydiny s domácou plnkou, servírované s lámanými zemiakmi s pestom

 

 

3. Svadobný chod - kombinácia studeného a teplého bufetu

 

Studený bufet

300g  Miešané misy so syrovými a mäsovými špecialitami:

30g  syrová roláda s hroznom a orechami

30g  syrová roláda so šunkou a olivami

40g  šunkovo-penová roláda 

50g  kuracia roláda so špargľou

50g  kuracia roláda s brokolicou a mrkvou

 50g  paštéta pečená v lístkovom ceste 

50g  debrecínska bravčová pečienka plnená klobásou

50g  bravčová galantína plnená  špenátom a hlivou

50g  plnené vajíčka so žĺtkovou fášou

60g  plnené paradajky so šunkovou penou

ovocná výzdoba, zeleninová výzdoba, pečivo

 

Šalát

250g  Grécky šalát

 

 

Teplý bufet

150g  Jelenie ragú na víne, slaninkovo-žemľový knedlík

150g  Steak z lososa s listovým špenátom a citrónovým prelivom, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou

100g  Vyprážané kuracie nugetky obalené v sézamových semiačkach, servírované s opekanými zemiakmi s grilovanou zeleninou

250g  Plnené kapustné holúbky

300g  Domáce spišské pirohy